Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omarbetad text


Skärvor i natten

 

Edith - ljusets dotter

 

Du min längtan i ungdoms dar

aldrig ska jag skriva mig

så vacker som Du

om dina smala axlars längtam

som bar när du brast

och om skärvorna som lyser

när du fångar din längtan

mot landet som icke är

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-24 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP