Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens toner

 

Och natten gömmer tanken

begraver den i ett moln

av dunbolster

lätta som fjun

Där kan du vila

lägga dig till ro

0 mjukt lyssna

till tonernas melodi

som spelar för dig

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-24 23:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VACKER!
2016-06-03

    ej medlem längre
Harmoniskt.
2016-05-25

    ej medlem längre
Jag tycker om kompositionen med över och under med ett tydligt 'i', skriver in ett ”vardagligt nirvana” om än bara för stunden. Men en välsignelse för många.
2016-05-25

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar lugn och harmoni!
2016-05-25
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP