Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hälften här, hälften där



Nu har jag levt hälften av mitt liv här och
hälften i mitt hemland
och varje gång jag kommer tillbaka
efter en vistelse där
känns det som att jag är här bara fysiskt -
mentalt är jag kvar där i flera dagar
innan jag stegvis börjar ta mig hit.




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-05-25 00:44



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Mitt hemlands regering är inte det jag saknar mest
2016-05-26

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Hm...jag förstår,men vore det inte mer praktiskt att flytta ditt land dit där du bor,dvs be ditt lands regering ockupera landet där du nu bor i,det är ju det normala beteendet i mänsklighetens historia,så det behöver man inte skämmas för,att man är människa.
2016-05-26

  Klara Ord VIP
Väl formulerad kluvenhet!
2016-05-25

    Sefarge VIP
Hmm.Hälften tagare
Och hälften givare.
Intressant skriftat.
:)

2016-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP