Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OBSERVERA: TEXTEN ÄR EN SKILDRING, OCH SÅLEDES INTE AV PRIVAT KARAKTÄR. JAG SITTER ÄNNU I SOFFAN OCH HÅLLER LIVET KÄR!


Döden är manipulativ och alla är döva

 

När timmen var slagen,
och jag gjorde mitt val
Att lämna detta liv,
för Döden, som är livets rival
I sinnet matade Dödens ord på
Bankade och hamrade,
för att ett snabbt beslut få
I nuet finns ingenting
att hämta,
bortsett från mina barn
Är ändå säker på,
att de vill se mig sticka
vidare på livets garn

Ett osynligt hjälp
ropades ut i etern,
men natten var stum
Ingen ser och hör
läser mellan raderna
om måendet i svart rum
Klockans tickande
stressade med ångest
Så väl spelningslistan
som i moll spelade
låtar i avslutningsfest
Med darrig hand,
och tårar i blicken
Hade sinnet beslutat
att du från livet fått kicken

 

//Döden är manipulativ och alla är döva

Sinnet blir svart och vill icke Leva beröra

Texten är en skildring av dödstankar

i den svarta natten

Då Herr Ångest tar över ditt liv

och styr med dödsratten//

 

 

OBSERVERA: TEXTEN ÄR EN SKILDRING, OCH SÅLEDES INTE AV PRIVAT KARAKTÄR. JAG SITTER ÄNNU I SOFFAN OCH HÅLLER LIVET KÄR!

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valkyria-Fatale
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-25 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale