Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då och då kan man råka ut för din fru. Hon ser saker som inte finns här och nu. Det finns inte annars heller. Men ändå står den jävla Bitchen där och på mig skäller!


Paranoid sjuklig svartsjuka!

 

Wow,
din man
blickar åt mitt håll
Jag står där
och dansar,
njuter i tonerna
av dansgolvsstunden


På din svartsjuka
du nu ej har nån koll
Stridshumöret riktas
mot mig,
för du ger mig
skulden


- Ta hand om din jävla
gubbe och man
- Inte mitt fel
att hans blickar
från dig försvann


- Skäll på honom,
och inte på mig
- Om ni har problem
i relationen,
rör det enbart
honom och dig

 

//Då och då kan man råka ut för din fru. Hon ser saker som inte finns här och nu. Det finns inte annars heller. Men ändå står den jävla Bitchen där och på mig skäller!//

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valkyria-Fatale
Läst 590 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-25 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale