Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur man hittar en nål i en höstack

 

 

 

Sätt dig på höstacken!




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-25 15:03



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Alla sätt är bra... Humor!
2016-05-25

  Öknens Ros VIP
Å oj vad det gör ont! :/
2016-05-25

  Marita Ohlquist VIP
Hu då, där satt den!

2016-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP