Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fågelpung

Somna som om jag höll din pung i handen och du var en fågelunge
en gul boll av dunig blind fågelns förtröstan
glöm att vi ska dö
glöm att det mesta är åt helvete
jag är tacksam att du håller om mig när skräcken krullar sig
avfyrar trista faktas strössel över havet
lilla havet
två människors liv.




Prosa av Magdalena Eriksson VIP
Läst 443 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-06-01 14:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
bra diktat!
2016-06-08

    Lena Söderkvist VIP
Ömhet och trygghet, visst hör det ihop
2016-06-05

  ULJO
Mycket fint skrivet
2016-06-01

  Nanna X
Slutet sitter som en smäck. Lilla havet är också ett hav.
2016-06-01

  Respons VIP
Så mycket ömhet och livserfarenhet i dessa korta rader.
2016-06-01

  Anya VIP
Vilken vacker text. Som en bön. Jaa jag vill glömma att jag ska dö och att det mesta är åt helvete... så tar till mig av dina ord. Slutet lyfter texten ytterligare...två människors liv....
Hoppfullt!
2016-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP