Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nättrollens leksak

 

Vilken tur att admin stängde tråden
Nättrollen lyssnade ändå inte på råden
Jag refererade till en lag
Kontrades av nättrollen direkt
med verbala slag
I diskussion är det av vikt
särskilj på sak och person
Att hänge sig till personangrepp
är inte god takt och ton -
var vänlig ta reson


Mata inte trollen
besvara ej dess argumentation
Ty jakten kommer stegra
i speedad addition
Välj dina ord noggrant
och argumentera i sak
Bry dig ej om trollen
De är dagisnivå,
och du blir annars enkelt
deras roande leksak

 

 

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valkyria-Fatale
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-25 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale