Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sniper




Att sitta i sin trygga lilla vrå

Kasta skit utan konsekvenser


Låta sin ondska bäras

Av någon annan


Fixa ett jävla "Nick"

Skjut bessingslöst


Racka ned på dina medskribenter

Fortsätt vara Sniper


Förr eller senare kommer dock

Rikoschetten


Innan den dagen hoppas jag ändå

Att du väljer krypa ur ditt gömsle

Släppa fram ditt namn

Och stå för dina

Handlingar.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Carl Mikael Fäldt
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-26 00:24



Bookmark and Share


  thyra
Bra skrivit om att bumerangeffekten alltid kommer!
2016-05-27

  Alysse VIP
Förr var det troll och annat knytt
i skogen
Idag kryllar det av nättroll
istället
Usch för den lede!
Bra skrivet!

2016-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt