Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När marken har rämnat under fötterna







Det har hänt att jag längtat efter döden

men oftare efter livet




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 589 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2016-05-26 10:01



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
kan va samma ibland livdöd
2016-06-01

  ResenärGenomLivet VIP
Vanliga känslor tror jag...
2016-05-29

  lila fjäderblomman VIP
Det kan jag verkligen känna igen... kram
2016-05-27

  Anya VIP
Fin text som man kan vända på...om man vill.
2016-05-27

  Maria Sundelin VIP
Känner igen känslan
Kramar
2016-05-26

  Ninananonia VIP
Kan förstå känslan.. Djupvackert..
2016-05-26

  Linda CH VIP
Mycket insiktsfullt och filosofiskt präntat!
2016-05-26

    ej medlem längre
personligen längtar jag sen 1994 till himmelriket. jag läste för första gången ett evangelium i bibeln i februari 1994. bibeln handlar om gud, jesus mission om himmelriket.
2016-05-26

    Dan Myrbeck
Ja, det är ju efter livet döden
hör hemma -
knackar Liemannen på tidigare,
säg bara "- Jag är inte hemma!".
2016-05-26

    Peter Söderqvist
Hjärtslitande, men ändå ett hopp.
2016-05-26

  Eva Helene VIP
Ja, när marken har rämnat under fötterna är det förståeligt. Men skönt när livslusten vinner!
2016-05-26

  Niliboy
Livet med stort L som i Levande skall Levas Långt! Och Livat!
2016-05-26

  Nils-Robert
Nej nej, då får aldrig längta efter det första. Du finns och vi ser dig.
2016-05-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Vad som än händer, livet vill man klamra sig fast vid. Fint skrivet.
2016-05-26

  Gunnel Eriksson VIP
Man vet inget om alternativet till livet.
2016-05-26

  Åsa Njunjes
Kändes fint att längtan efter livet var större än den efter döden. Dock är det en ständigt pågående kamp att åter "kliva in" i "tidsförintelseströmmen".
2016-05-26

  Karina"Kia"
Så fint du sätter det mörka och ljusa i livets tvivlet på pränt <3
2016-05-26

  Öknens Ros VIP
Att välja, livet eller döden, svårt när allting känns mörkast. Tur att hoppet fortfarande finns där.
2016-05-26

  M.Eta
Ibland känns livet som en lång mörk tunnel. Men går man tillräckligt långt brukar ljuset skymta längre fram! Kram
2016-05-26

  walborg
djup livserfarenhet
2016-05-26

    ej medlem längre
En mänsklig reaktion på en situation där alla känslor utom rädsla och hjälplöshet försvunnit.
2016-05-26

  StinaJ VIP
Livets berg- och dalbana. Fint skrivet
2016-05-26

  överlevaren VIP
Gripande hur du greppar livet!
2016-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP