Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Underbart är det, i hur vi alla diktar olika. Förmedlar våra rader, ordfattiga eller ordrika. Ut i etern och ta plats, skrifta och ta ordet. Skriv om vad du vill, men glöm inte respekten för "olika" där från tangentbordet


Att ge och få feedback

 

Inte behöver man alltid rimma ett svar

När man ger feedback så öppen och klar

Du kan lika gärna bara skrifta ord

En helt vanlig och enkel rad

från ditt tangentbord

Feedback mottages i positiv anda

Blir alltid lika glad,

när dessa i min inkorg landa

Några stavelser om min skald

Hur den tolkades och blev läsvald

Ögon som uppskattade,

och tog sig tiden att ge mig feedback

Niger ödmjuk med leende mun,

och säger det allra hjärtligaste TACK

 

Hur kan det då se ut,

i en skriven kommentar

Exempelvis som i nedan** skriftade rader,

ett ärligt och hjärtligt kommentarssvar

Underbart är det,

i hur vi alla diktar olika

Förmedlar våra rader,

ordfattiga eller ordrika

Kärlek, sorg och ironi

från livets parodi

Textar från teaterscenen,

står med de darriga benen

Äntligen vågat klicka på "send"

Känn friheten när du lämnat

din svaga gränd

Ut i etern och ta plats,

skrifta och ta ordet

Skriv om vad du vill,

men glöm inte respekten

för "olika" där från tangentbordet

***

**Tackar och niger
värmen i mig stiger
blossad och röd om kinden
generad av berömmen
att min text bokmärkts ha blivit
bland alla texter i poeterströmmen

Det var DIN text som gav mig inspiration
bland en del andra

"xxxxxxxxxxxx." (vill inte outa text från dikten här)

Dessa rader gav mig attraktion
när jag genom DIN text ögonvandra

Gillar din kaxighet i författarstilen
Dina val av ord i många av dina texter
(de jag läst)
Hur du mästerligt finner "bulls eye" med skrivarpilen
Humor verkar du ha i mångfald
sarkasm, ironi och leka med ord
retas, störa, röra om i grytan
där bakom ditt tangentbord
Dina valda stavelser som kan anses vara osmakliga
Dina beskrivningar på ren svenska ogenerat konstnärliga

***




Övriga genrer av Valkyria-Fatale
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-26 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale