Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista natten

 

 

 

och aldrig

var vår kärlek

så stor och  vacker

som vår sista natt

innesluten i din varma famn

du gav mig lätta kyssar 

nafsade mig lekfullt i örsnibbarna

det kittlade lite retfullt

eggande, upphetsande

vi visste båda två

hur det skulle sluta

vi älskade

oupphörligt

igen och igen

med en hunger

som inte kunde mättas

vi visste båda två

detta var sista gången

vi skulle skiljas

för att aldrig mötas igen

slutet på vår kärlekssaga

livet är inte som i sagorna

i livet finns inga lyckliga slut

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-26 13:49



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ibland blir livet inte som man önskar!
Synd på en kärleksfull relation som av någon anledning måste avslutas.
2016-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP