Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemmet det kära

 

Där var far

där var bror

där var syster

o så mor

varma mor

med kärlek så stor

i hjärtat du bor

 

Där var jag

där var han

vår kärlek var sann

o barnen vi fann

så nära varann

blev kärlekshemmet

i hjärtat de bor

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-26 14:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Texten berör!
2016-06-03

    ej medlem längre
Först vill jag förklara varför jag kommenterar Margtas text på det här sättet. Vi diskuterar text vid sidan om och min kommentar ligger i linje med det samtalet. Jag har dock inte frågat om lov, men Margta kan ju utan problem ta bort min kommentar.


hon spelar sin pipa
en pipa av björk
läpparna bleka
bröstet sorgt
allt i sveka
och tonen är mörk
mörker leder öga
det andra av glas
armarna smala
huvudet krogt
rusen otala
och livet är kras

hon härskar ändå
älskar minst två
visst är det så

2016-05-26
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP