Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(melodi "Den blomstertid nu kommer..."


Studentens sista verser

 

Studentens sista verser
- i moll (melodi "Den blomstertid nu kommer..."

Den skolavslutning kommer
med skratt och fylla stor
Då nalkas hela staden
av släkten som där bor
Med betygen i din ficka
och stolthet för student
En måndag kryper närmre
och då du undrar vad som hänt

Dörren den står öppen
och kön den ringlar lång
Och studentfyllan från helgen
den har du sjungt en sista gång
Hos AF får du söka
alla jobb som där ej finns
En arbetslöhetstid dig väntar
med tårar på din lins

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Valkyria-Fatale
Läst 535 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-27 02:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale