Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord på vägen

 

 

 

den som inget ger

heller inget får

kan inte begära

att uppmärksamhet få

den som initiativ tar

bör på detta tänka

tänka efter före

innan orden präntas




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2016-05-27 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP