Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns inga felaktiga ord

 

 

Några använder felaktiga ord

när de skriver

kanske har de fötts

med ett annat språk.

 

Men felaktiga ord

har ingen betydelse 

för det du tänkt.

 

Skriv och åter skriv

så kommer snart

de rätta orden.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-27 10:54



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Övning ger färdighet...fint med denna uppmuntran...
2016-05-29
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP