Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Positivt

 

 

 

ord sagda av kärlek

från hjärtat komna

kan förgylla andras dag

ge dem glädje

ge dem hopp

att det finns en framtid

med kärlek

om vi bara vill




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2016-05-27 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP