Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommunikation

 

 

 

fungerar inte längre

tråden avklippt

nonchalans

ignorans

förväntas replikera

hur göra det

när annan sviker

utnyttjad

bryr mig inte

borde aldrig ha gjort

vis av skadan

går vidare

mot nya mål




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2016-05-27 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP