Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var så vänlig, om bilar och associerande ting.

KJH 982.
Normalt sett, lyckas jag endast hålla fokus, på en bil, inte två.
Det här med Reg. plåtar...
Jag tänker, vad som är associativt, med plåtens reg. skylt. Det första som kommer upp...
I staden, är det inte så mycket lönt, att spot(t)a.
Där försvinner avsikten, i raden av bilar.
När jag spot(t)ar, använder jag endast huvudet, inget block, att skriva på, skriva i.
Den andra bilen jag kommer ihåg, är Amy 686.
Mitt boendestöd, kallar den för, sin Amy Diamond bil.
Associativt, idag, är det så, att till båda dessa bilar, båda dessa reg.plåtar, har jag ett förhållande till. Dem som jag kommer ihåg.
KJH 982. Bilen som med hjälp av förare, ifrån bron, tar mig till Björkängen i Gullabo, idag. Idag, är bilen associativ, det är inte säkert, att den är det imorgon.
Hur många imorgnar, kommer jag, att åka iväg, med KJH 982? (Med personal ifrån bron.)
KJH 982, Den första tanken, som slog mig, när jag läste texten, och texten var utlagd, till min sinnesnärvaro, var; KJH 982, dra ut tänder. Kanske Irrelativt, men det var den första tanken. Det var inte automatiskt så, att det rimmade, inte i tanken, den första tanken, om denna bil, om denna reg. plåt.
Amy 686, var betydligt lättare, att tänka något om, att associera till.
Det var den dagen, Amy , kom till. Amy 686, kvinnan född 86, om man tar bort ena sexan, och det är tillåtet, (Spotting, är ömsom lek, ömsom allvar, men de kan ta varandra i hand, både lek, och allvar.) Amy, är en pruttande bil, lärde jag mig sedan, jag lärde mig, kanske vem som skulle segra, som lät mest (Amy) av de två bilar, jag kom ihåg. Amy tonåringen, bilen. Hon kom, Hon...., Hon segrade. Vad är det för ord som saknas, i ordspråket? Jag bara kommer inte ihåg. Jag vill, så gärna, använda uttrycket, men jag bara kommer inte på, vad det månde vara?
Gör du? Var så vänlig...
Svara.




Bunden vers av Mim
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-27 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim