Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slang

Jag ser nästan aldrig, bilar med fyra bokstäver i sitt regplåtsnummer, men idag...
Såg jag det.
Vad är det för speciellt med det?

Slan 168.
Som i slang 168.
Det finns , en ordbok, med bara slanguttryck, det känner jag till.
Hur mycket slang, finns det?
Tillräckligt för att skapa en ordbok.
Men i ärlighetens namn, känner jag inte, till mycket slang.
Inte tillräckligt, som den fördom, eller informationskälla, säger inom mig, att slang, är vanligast i förorterna, kanske i förorten. Vilken förort, har mesta "slangen"?
De möts, förorten och staden, som inte är förort. Klassiska artister, som inte är rappare, i ; Lyckliga gatan. Temat, alltid densamma, och förorten nöts, av fördomen, och bilden av förorten.

Slang, som ett barndomsminne. Av mig, eller någon annan, som jagas, av trädgårdsslangen, en varm,(minns jag?), sommardag.




Bunden vers av Mim
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-27 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim