Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resa

 

 

så ont i hjärtat

av sorg härjat

hjärtetårar

blod

droppar

ner i själen

fyller en ocean

av smärta

i purpurskymning

skönjes vagt

andes röst

kallar

sång av änglar

vidunderligt vackert

tiden inne

reser

horisonten uppenbarar sig

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 224 gånger
Publicerad 2016-05-27 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP