Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Image

 

 

är viktigt att ha

bygga upp en snygg fasad

hålla den uppe

så den inte rämnar

och man tappar masken




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-27 20:01



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Du beskriver verkligen hur många människor gör, det är så tragiskt!
2016-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP