Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar



Sommarlever
ute inne ute inne UTE
enkelheten
motiverar
skönheten
inspirerar
livsandarnas fest




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-27 22:39



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbart!
2016-06-06

  Lars Hedlin
Sommar inne = Sommar ute
2016-06-03

    Dan Myrbeck

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1644974

2016-06-02

    ej medlem längre
Du fångar själva essensen av sommaren.
2016-05-28

  Karina"Kia"
Mm..jag njuter..ja en sommarfest
En duktig poet som skapar en ordfest här!
2016-05-28

  Blomma-Stjärna VIP
sommarliv - livsandarnas fest!
2016-05-27
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP