Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naivt

 

 

jag trodde

att det man gjorde mot andra

skulle andra också göra tillbaka

gick jag på en blåsning?

som hette duga

så hade jag ju inte alls bäddat!




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-28 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP