Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnesrörelse

 

Åskan ryter hårdast på Aveny Marceau

där finns ingen passage

bara muller av människor

På Pont de l'Alma blir vi stående

Paris har aldrig varit vackrare än i skymningen

Och här står vi bredvid folket

som osynliga facklor blandas vi

i trikolorens färger

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-28 10:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillar!
2016-06-03

  Ninananonia VIP
:) Fint..
2016-05-28

  Mats Edin VIP
Vacker!
2016-05-28
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP