Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknad/ levnad

 

 

 

Det var din hand och de där linjerna

ovansidan brunfläckig med ådrorna synliga

som gav mig viljan

som lät solen skina genom persienner

eller lövsalar

dessa svårfunna stigar kantade av skogstjärnor

jag var förundrad av din hand, mamma

den hade levt så många liv så länge

 

och jag höll den.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 720 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-05-28 20:46



Bookmark and Share


  H.C.B
Så snyggt
2016-06-02

    Shush
Underbart berörande.
Tack för att du delade med dig.
2016-05-28

  ULJO
Så vackert
2016-05-28

  Anoo Niskanen VIP
Du skapar en vacker bild!
2016-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP