Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilistisk övning

 

 

 

se här

mina graciösa steg

så lätta och fina

nästan så jag svävar

scenen är min

min final är Le Grande

se

hur jag går ner

i spagat

Tadaaa!

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-29 09:26



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Kan det handla om en ny teknik...Ta Da! Jag trodde det va Tadaaa!

Snyggt!

2016-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP