Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill påtala att denna text INTE är verklighetsförankrad. Dvs inte från mitt privatliv.


Mors Dag i tacksamhet

 

Det är mammornas dag idag
och jag får sätta orden
Påminna om dagens existens

- Thank you for everything
you have ever done for me,
sa jag mamman i en påminnelse

- Ner på knä NU

Ni ska mamman hylla
För allt kvinnan gjort för dig
Den kvinna vars existens
du har att tacka för
I 9 månader bar hon dig

Offrade sin hud
Offrade sin fåfänga
Offrade sin kvinnliga kropp
- Ni vet den sexiga ungdomens kropp
Figuren utan bristningar

Alla nätter av vak och oro
för din trygga existens
Gav sin själ och förpassade sin egen
Gör allt för dig
Du lilla barn som är nummer ett
för Nu,
för alltid,
och från denna stund i all evighet
till månen och tillbaka igen
och ett repetivt -Re på den,
i evighetens cirkel
På alla dygnets 24 timmar
Sju dagar i veckan
365 dagar om året
Dag som natt

Biten av trötthetens tecken
är Du alltid den hon prioriterar
För dig ler hon
och gör allt för dig
När som
Behöver inte ens fråga
Hon läser av dig,
känner intuitivt

För hon är kvinna
För hon är mamman
vars liv du har att tacka för
Men du obligeras ej till tack,
i ett minne av de smärtor
dagen du kom till liv,
När du spräckte henne,
och gav henne blodförlust
Hon älskar dig ändå

Det är Mors Dag idag,
Och den enda tacksamhet av liv jag fick,
var ett halvdant tack i pausen från skärmen,
efter "va sa du"...

- Vad gör man inte för sina barn...

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valkyria-Fatale
Läst 399 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-29 12:28



Bookmark and Share


  Valkyria-Fatale
Vill påtala att denna text INTE är verklighetsförankrad. Dvs inte från mitt privatliv.
2016-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale