Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningens drömmar

Drömmar formades, och de blev sanna.




Bunden vers av Mim
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-29 12:52



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Men vem formar drömmarna? Kan man få patent på dem? Är dom alltid Sanna?
Om jag drömmer att jag är en kanin eller ett marsvin - - blir jag då sådan???
2016-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Mim