Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakar bokstavspamfletter

 

Saken är den
jag skriver some real shit
med det fattar inte läsa-ren
För det är inte din hit
Är inne djupt
och rotar i arkiven
Skrapar upp sårskorpor,
där jag om och om igen blivit riven
Och så många som inte fattar ett skit
Skakar era ointellektuella huvuden
tänker inte längre än näsan räcker,
när jag hyvlar under skinnet en bit
Världen utanför som svävar i det blå
De kan ej i dess inre förstå


Det här är en annan gata,
från en förortstrottoar
Här drinkar vi real shit,
i våran ghettobar
Ingen sjötomt med utsikt
Ser bara asfalt i grå betongskikt
Maskrosor växer på rad
På nätet höjer vi näven i vår parad
Bakar bokstavspamfletter
Trillar det ner några poletter
Jag spyr på din gata
och du ringer städerskan - du lata
Cashar upp pengen
Lever med marängen
Min bokstavskombo når inte in
För du har aldrig upplevt
världen som är min

 

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valkyria-Fatale
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-29 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale