Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte tio minuter och en kvart

 

När jag skriftar min text
från mitt bihangsannex
Detta satans eviga rimmande
kletar ut med mitt limmande
Tar blott någon sekund
en liten liten stund
Fångar ett ord,
en mening som är starten
Får ihop en text,
snabbare än pizzan
från kvarterskvarten
Inte tio minuter och en kvart
Visst är det underbart


I min å flyter det ut
Orden som skildrar bakut
Det liksom regnar från ovan
Jag har den gåvan
Bryr mig inte om att kolla innehåll
Om det är säljbar och vettig text,
spelar det nån roll
Det är ord som skjuts ut i ärlighet
Rak och konkret i dess sårbarhet
Att läsa texten och se om den är bra
Liksom en kulturellt diktad text som är något att ha


Nej, min skuta den rockar utan kapten
Det blir vad det blir, vem bryr sig, än-sen
Här får ni sanningshalt från min sfär
I min boxningsring knockar jag läsaren där
Kanske skriftar jag skit som är utan kontroll
Men mellan raderna lyser texten från min banderoll
Den som ser, hen fattar och får grepp
Djupt inom sinnen är min sorts balett

 

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valkyria-Fatale
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-29 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale