Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet

Öde tundra.
Ingen väntar sig något här.
Oväntade vidder.
Ändå börjar musiken.
Detta är friheten.
Att flyga fram högt
över otrampad snö
mot horisonter som störtar.
Tundran. Musiken. Friheten.
Och ett ensamt rovdjur
som fått vittring.




Fri vers av Nitram P
Läst 278 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-29 17:17



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Mycket vackra bilder du framkallar åt mig att avnjuta här.

Gillar definitivt !!!
2016-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P