Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dyk mot döden eller smultronställen

jag greppar halmstrån varje dag
för att greppa livet litegrann
och imorgon när jag vaknar
har jag glömt att det där lilla strået
jag fann
inte idag heller bör
användas som säkerhet-
slina att hoppa bungy-jump med och
det är just detta som är min förbannelse
som skulle bli min succé och välsignelse
den dag jag bara ville, valde,
OK - vågade;
trä smultron på strån istället.
istället strör jag piri-piri i själasåren
och åren går, går åren?
fråga halmstrån
hur löjligt bungy-jumpare etcetera framstår
för alla oss utomstående
med regeln i livet om
en utövnining sponsrat av energidryck
är som regel det;
löjligt
allt i livet
ohhh-yeaaah
vla-möjligt




Övriga genrer av Bo H Bazooka
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-30 06:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo H Bazooka
Bo H Bazooka