Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblick

 

 

 

 

att se in i ett nyfött barns ögon

är som att skåda det djupaste Universum

 

obeskrivligt vackert




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-30 12:05



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Exakt på pricken..
helt underbart skrivet ...beskrivet!
Ännu ett under har skett!

Otroligt underbara få ord som säger så otroligt mycke om man förstår och får ta del i det!
2016-05-30

  Marita Ohlquist VIP
Oh, ja!!!
2016-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP