Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokstäverna fryser i sin olästa ensamhet...

 

De dagar
då jag skriver som mest,
är dagar då jag
i allra högsta grad
hade behövt
"öga-mot-öga-dialog",
eller en pratstund i luren,
istället för monolog,
i skriven form...

 

Men,
de dagar jag skriver mest,
blir dagar i skriven form,
då jag i min ensamhet,
saknar någon,
att just där,
just då,
när jag behöver
det som mest,
inte har någon
att prata med...

 

Alla har dagar,
då man bara vill
ventilera sig,
vädra tankar,
bolla idéer,
få input,
diskutera,
bli bekräftad
i sin existens,
få höra en röst,
som lyssnar,
som för en dialog,
om allt
mellan himmel
och jord...


...dagar med en
önskan om att
kommunicera
i stället för
att skriva,
i monolog...

flummigt, jag vet...
...men deep shit

 




Övriga genrer av Valkyria-Fatale
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-30 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale