Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I go with the flow

I go with the flow
med lekfulla delfiner
i det turkosgnistrande vattnet

Vänliga tankar
vänliga människor
som skrattar och ler

Hela världen är en gospelkör
som sjunger Haleluja
och bär min lätta kropp
på bara händer

Det spritter i benen
jag gör hopplasprång
tillsammans med
de ystra kalvarna på grönbete

Tills den söndervärkta spårvagnen
lägger sig som en plågad blåval
framför mina fötter

Tills min hjärna får sig ett bad
i en cementblandare
av märket "Pain and brain"

Tills öppen och lekfull
blir sluten och svekfull

Tills andra sidan av vägen
blir en öken
som skall tyglas
och övervinnas
centimeter för centimeter
under kraftiga inre kommandon

I
go
with
the
flow

I
go
with
the
flow




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-31 05:40



Bookmark and Share


  Respons VIP
Vad jag menar är att när man är i flow så känns allt lätt och enkelt men det finns en motsats också där varje steg känna tungt och svårt. Ibland är det svårt att förklara vad det är som gör att man går över från det ena till det andra. Tack för din kommentar!
2016-05-31

  Kjell Åhsberg
It´s not always an easy task to go with the flow, and even harder to understand your text this time.
2016-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP