Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Upphör

 

Min ensamhet
Min stillhet

Aldrig upphörs
Aldrig utlösas

Så länge jag lever
Så länge jag andas

Så länge jag existerar
Så länge jag drömmer




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 228 gånger
Publicerad 2016-05-31 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP