Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/Silencium......


O - sagda O R D




























Osagda ord,




är en tröstlös sorg,





när det är för sent.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 326 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-05-31 11:01



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
När man sagt för lite av rädslan för att säga för mycket...
2016-06-08

  Åsa Njunjes
Träffsäkert i djup enkelhet.
2016-06-04

  Anya VIP
JAA! Tänker på ordspråket:
Det är tanken som räknas...samma som osagda ord....
Nää det är inte tanken som räknas!!!! Det är vad man säger och visar som räknas.
2016-06-01

  Bengt VIP
Kanske är det förseningen vi väntar på?
2016-05-31

    ej medlem längre
Påminner om en sida i vår dagstidning GP som hade en rubrik regelbundet. "Små små ord av kärlek"
Men det finns även ord som borde ha förblivit osagda. Som vanligt får du fart på hjärnan med dina texter:-)

2016-05-31

  me_we
Så sant. Finns nog många av dem!
2016-05-31

  Ninananonia VIP
Visst är det så...
men man kan ju alltid skicka goda tankar och hoppas att de kommer fram till slut...kanske känns det bra iallafall i en själv...att man har förstått..


2016-05-31
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden