Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommartankar

 

 

 

 

humlorna brummar

flyger från blomma till blomma

trotsar gravitationen

syrenbusken lockar med sin doft

 

i juli hörs gräshoppan

den med sin surrande sång

hörs långt in på natten

en riktig speleman det är

 

på ängen dansar fjärilar

graciösa skira 

ängens blomhav lockar

till ystra  parspel

 

koltrastens sällsamma  sång

hörs från skogens djup

så vackert den ljuder

berikar sommaren

 

när Midsommar kommer

det lite sorgligt blir

ty då vänder ljuset

för att åter komma nästa år

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-31 15:18



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om vår underbara svenska sommar!
2016-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP