Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bra att ha vänner

 

 

 

tyvärr lyser de med sin frånvaro

jag orkar inte bry mig längre

tar för mycket energi

tuffar väl på ändå

så länge lusten att skriva finns

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 357 gånger
Publicerad 2016-05-31 16:04



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Vemodig text om saknad!
Hoppas att skrivarlusten inte tar slut.
2016-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP