Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då och då springer jag vilse och glömmer titta efter ljuset. Och förunderligt är det att smärtan alltid tar mig tillbaka dit, återigen. Tack.


Omvandling, förvandling


Mitt i förvandlingen
är jag nu.
Alltid denna resa
mellan tiden.

Sanningar kommer till mig
från min älskade.
Tar tid att slå rot,
men växer i ljuset.

Jag ser mig omvandlas
av kärleken i ljuset.
Rädslan leker tafatt,
men springer vilse,
och tacksam för det är jag.

Smärtan tar mig ner,
dit jag kan se,
i mörkret,
äntligen.

Det tar en stund,
det gör det,
men resan är väl värd,
alla tårar.

Och ljuset följer mig,
ständigt närvarande,
så fort jag söker det
med mitt inre öga.

Och lär mig mer om kärlek.




Övriga genrer av Tigger
Läst 371 gånger
Publicerad 2006-05-07 07:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tigger