Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ser inte kniven


Det är när allt gör ont
när jag har gått sönder så många gånger
(trott att jag gått sönder)
jag måste få vila någon gång
någon gång måste mörkret få lägga sig
alla ljud upphöra
du förstår inte hur det skär i min hjärna
du ser inte kniven
jag måste kunna få andas igen
för det var så länge sen nu




Fri vers av Ananas
Läst 353 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-31 23:32



Bookmark and Share


  TasteMe
"jag måste kunna få andas igen
För det var så länge sen nu"

Precis så jag själv beskrivit det så många gånger, om jag tolkar din text rätt.
Igenkännligt och gripande.

Tycker väldigt mycket om hur du skriver.
2016-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas