Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harmoni

 

Klibbiga lakan

i en hög på golvet

 

Lugna andetag

 

Summerar dagen

under ögonlocken

 

Mina armar och ben

flätar vant in sig 

med dina

 

Snart vaggar

sömnen tryggt

till harmoniska

pulsslag

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-06-01 00:38



Bookmark and Share


  anits VIP
Vacker poesi om kärleken!
2016-06-19

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvligt med den sortens harmoni...så fint...
2016-06-05

  Lars Hedlin
Så underbart vackert .)
2016-06-03

  Solstrale VIP
Hör suset av andetag, närvaro i orden på hög nivå! Skickligt!
2016-06-01

    Dan Myrbeck
Finstämd kärlek..
2016-06-01

    ej medlem längre
Här vilar en stilla passion i famnen på kärleken.
2016-06-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Sensuella toner skrivna efter kärleksstunden, den ljuva.
2016-06-01

  Karina"Kia"
Denna va ju så underbar...precis så..precis

Love!
2016-06-01

  Ninananonia VIP
En vacker summering i ord...
2016-06-01

  ULJO
Fint förmedlat, kärlekens attribut i skön harmoni
2016-06-01

  Rise Little One
Fint fångat om intima stunder som skapar livets harmoni.
2016-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP