Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Shyness

 

 

Ett ljus i mörkret

lyser med flämtande låga

Jag är här Den jag är

Du kan inte finna någon annan

bara den jag är

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-06-01 10:36



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
klaffande bra
2016-06-05

  Lars Hedlin
Precis just så....
2016-06-03

  Karina"Kia"
Stor applåd!
Att med några få rader ge av sig själv exakt hur man uppfattar sig själv och gör det så innerligt ödmjukt i en dikt.

Så ödmjukt vackert och du är Du!
2016-06-02

  Valter Örn VIP
Dikten uttrycker en känsla av medvetande om blyghet och som inte skäms för den utan står för den.
2016-06-02

  Solstrale VIP
Underbara vidunderligt vackra ord! Du jag känner din närvaro! :)
2016-06-01

    ej medlem längre
Mycket bra Margta.
2016-06-01

  Ninananonia VIP
Fina klokord...
2016-06-01

  Marita Ohlquist VIP
Tycker om djupet i texten om att få vara och ha rätt till att vara den man är!
2016-06-01
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP