Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild :) Jag framför Datorn


Jag kommer åter i Promise!


 Är inte så aktiv nu för tiden så svaren och texterna dröjer lite tyvärr :) kram

Men men jag kommer åter i Promise! :)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 458 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-06-01 10:48



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så kan det vara...ha det så gott...vi ses när vi råkas, som man säger ibland...
2016-06-05

  Anna Nickolausson
sånt som händer :) sålänge du svarar är det ändå bra :)
2016-06-04

  lila fjäderblomman VIP
Kul, när det än blir!
2016-06-03

  Nannie
bra väntar :=)
2016-06-03

  ULJO
Allt gott
2016-06-01

  Suzy med punkterna
Kan bara säga detsamma :=)
2016-06-01

  Blomma-Stjärna VIP
Låter bra, att vi snart åter får din röst!
2016-06-01

  anits VIP
Skönt att höra i från dig! Välkommen när du känner för det!
2016-06-01

  Maiah VIP
Härligt
2016-06-01

  Solstrale VIP
Vi ses när vi ses nästa gång vi ses,,, hoppas du återkommer med dig själv i påfyllt exemplar! Ha det godaste gott! Önskar dig allt gott en människa kan behöva! Mvh! Solstrale :)
2016-06-01

    Dan Myrbeck
Du är välkommen när det känns och är "lagom" läge!

Kram så länge!
2016-06-01

  Marita Ohlquist VIP
Tack för att du hörde av dig!
Ser framåt mot din återkomst.

2016-06-01

  Rise Little One
Det får ta den tid det tar vännen! Kram
2016-06-01

  Karina"Kia"
Du är alltid hjärtligt välkommen herr Lars

Kram
2016-06-01

  aol
Välkommen när du vill vännen kram,
2016-06-01

  Fem hjärtan VIP
Vi finns här och väntar på dg!

2016-06-01

  Magdalena Eriksson VIP
vi lever längs en tidslinje...
2016-06-01

    ej medlem längre
Alltid välkommen med dina texter!! Roligt att ses!
2016-06-01

  StinaJ VIP
Det låter bra Lars, du är välkommen tillbaka och då kommer jag att läsa dina fantastiska dikter för du skriver så bra.
2016-06-01

  Alysse VIP
Åh, vad kul att se och höra av dig!
Välkommen tillbaka då du kan
Alltid lika härligt att få läsa dina
fina dikter
Stor kram och önskan
om en skön sommar
2016-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin