Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen har behövt en evighet förrän de sett dig

Det känns bara som om livet är så kort ibland
Jag tror inte att någon har behövt en evighet
Om de inte träffat dig
Du är världens sju mirakel för mig
Och drömmarna för de andra
Du är överallt
Jag är ingenstans
Du är mitt himlavalv
Och jag ditt stjärnfall
Jag behöver dig
För att se mig
Darling please just stay




Fri vers av ingenallsegentligen
Läst 323 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-01 13:31



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Så vackert!
2016-06-01
  > Nästa text
< Föregående

ingenallsegentligen
ingenallsegentligen