Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesus har ett flygplan

Var bor svalorna
är det andar som flyger eller fåglar
hur många gånger som helst har jag undrat
flyttats kors och tvärs över himlen

Man kan tro på vad som helst
vår barnvakt Anita trodde Jesus hade ett flygplan
fantastisk kvinna
vi ska fara bortom månen vi ska fara bortom berg sjöng hon med stort allvar
stora frostskadad kinderna darrade av rörelse

när vi sover
är kroppen större än i vaket tillstånd
vågar släppa ut sin livsglädje
några av oss lyckades kanske komma undan
och blev svalor...





Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-06-01 18:48



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Läckert. Tillvaron låter sig inte förklaras så lätt, men det är befriande med folk som försöker.
2016-06-05

  Lars Hedlin
Gillas!
2016-06-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Glad över att du delar dina sprittande livgivande tankar med mig och andra läsare.
2016-06-02

  Marita Ohlquist VIP
Härligt med svalor som flyger fritt!
2016-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP