Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Berörd

 

Bara de berörande orden

får skuggorna att mjukna 

Bara den riktiga kärleken

har kyssar att förlora

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-06-02 20:51



Bookmark and Share


  anits VIP
Oh så vacker poesi!
2016-06-19

  Bo Himmelsbåge
Härligt idyllisk solnedgång!

Så sant o klokt skrivet!
Det är just de orden
o den Kärleken,
vi alla söker nå!
2016-06-05

  Alysse VIP
Vackert, så oändligt vackert
kan tydas på flera sätt
2016-06-03

  Lars Hedlin
Oerhört bra och fint :) kram
2016-06-03

    ej medlem längre
Poesi att vila i.
2016-06-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar definition av kärlekens väsen.
2016-06-03

  Rise Little One
Vilken fin definition i kärlekens namn!
2016-06-03

  ULJO
Oh så fint
2016-06-02

  Karina"Kia"
Nämen! Det är ju exakt på pricken...för den som förstår!
Bravo!
2016-06-02

  Ninananonia VIP
Visst är det så som du skriver :)
2016-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP