Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mor

 

Handen som kramade det lilla hjärtat

där tryggheten bor 

- Mor

Det var hon Den undersköna

med svart hår Som korpen

doftade hon

när hon vandrade bland tankarna

och sög nektarens sötma

i oss

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-06-03 13:39



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
En ömsint mor minns man med tacksamhet hela livet.
2016-06-05

  ResenärGenomLivet VIP
Hon är alltid betydelsefull...så fint skrivet, men tacksamhet...
2016-06-05

  aol
Underbart skaldat,
2016-06-03

  Lars Hedlin
Vackert och ömsint KRAM
2016-06-03

  Marita Ohlquist VIP
Med tunna fina penseldrag målar du ett ömsint och kärleksfullt porträtt!
2016-06-03
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP