Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hade bilden på min bild mapp redan :)


I dvala lever de enögda!

Sår och ger spår

Vandrar inte i andras skor

 

Drönare bland levandes väsen

Tolkar och missförstår

 

I dvala lever de enögda

I ett evigt dis av förakt

 

Baserar ut sagor och lögn

Vem ska man då tro på?

 

Copywrite Lars Hedlin (©) 2016-06-03




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 446 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-06-03 16:33



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Människan behöver se lika mångfacetterat på tillvaron
som insekterna.
2016-06-10

    Birgersdotter VIP
Bra text..tyvärr är det ibland så...
2016-06-08

  StinaJ VIP
Bra text som berör
2016-06-07

  Chawa VIP
Jo så sant, sådana finns det gott om. Det bästa vi kan göra är att lyssna på vår inre kompass och vägvisare - med öppna vakna ögon genom och förbi.
2016-06-07

  Lindha W Gustavsson
Bra ordat - som liksom den förra dikten jag kommenterade kan tydas på många sätt....
2016-06-06

  Karina"Kia"
Att bara köra på med lögner och skygglappar på..
Trångsynthetens alla seende kan te sig hur skaparen vill..men går aldrig att lita på
Lite enkelspårigt kan spåras ut...vänta får du se!

Va rädd om dig
Kramen
2016-06-06

  Magdalena Eriksson VIP
Flerögdas förening är mäktig! Heja dig !!
2016-06-04

    ej medlem längre
Så bra! Tråkigt men finns gott om enögda med fördomar och trångsynthet!
2016-06-04

  WyS VIP
Så sant som det var sagt!

2016-06-04

  ULJO
Tyvärr så är samhället fullt med sådana enögda individer
2016-06-04

  Alysse VIP
En bra text som jag tolkar handlar om fördomar och trångsynthet
2016-06-04

  Fem hjärtan VIP
En stark och sann text.. Det finns alltför många enögda..!
2016-06-04

  lila fjäderblomman VIP
Bra text! De finns för att vi ska bli mer observanta!! kram
2016-06-03

  Blomma-Stjärna VIP
ja, inte ska man tro de som enögt dömer andra -
man sätter ned foten och säger ifrån till
de enögda - de som sår lögner och lever i förakt -
om det går - om man kan - och om inte - det kanske är förbundet med bråk, med att saker blir värre - ja, vad gör man då? - det är svårt...
2016-06-03

  bumerang
Ja, vad gör man då man själv inte alls känner sig som någon "vanling"?
När man hela tiden vill något mer.
2016-06-03

  Marita Ohlquist VIP
Starkt text.
Det finns många enögda, alldeles för många.
2016-06-03

  Rise Little One
Livets dilemma känns det som!
2016-06-03

  Ninananonia VIP
Sorgligt berörande... men sant..
2016-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin